Sony Xperia XZ Dual SIM - Kalendari

background image

Kalendari

Përdorni aplikacionin Kalendari për të menaxhuar planifikimin e kohës tuaj. Nëse keni

hyrë në pajisjen tuaj dhe e keni sinkronizuar me një ose disa llogari në linjë që përfshijnë

kalendarët, për shembull, me llogarinë tuaj të Google™ ose me llogarinë e Xperia™ me

Facebook, atëherë ngjarjet e kalendarit nga këto llogari do të shfaqen edhe në

aplikacionin Kalendari. Mund të përzgjidhni se cilët kalendarë dëshironi të integroni në

pamjen e kombinuar të Kalendarit.
Kur afrohet koha e një takimi, pajisja juaj riprodhon një tingull njoftimi për t'ju kujtuar.

1 Qasuni te cilësimet, përzgjidhni një lloj pamjeje dhe kalendarët që dëshironi të shikoni

2 Kthehuni në datën aktuale

3 Qasuni tek opsionet e tjera

4 Goditni lehtë majtas ose djathtas për të shfletuar më shpejt

5 Shtoni një ngjarje të kalendarit

Për të mësuar më shumë për Kalendarin

Kur aplikacioni Kalendari është i hapur, trokitni lehtë dhe më pas gjeni dhe

trokitni lehtë

Ndihma dhe reagimi.