Sony Xperia XZ Dual SIM - Garancia, norma SAR dhe udhëzimet për përdorimin

background image

Garancia, norma SAR dhe udhëzimet për përdorimin

Për informacione mbi garancinë, normën SAR (Norma specifike e absorbimit) dhe

udhëzimet e sigurisë, lexoni Informacionet e rëndësishme që jepen nën

Cilësimet >

Informacion mbi telefonin > Informacion ligjor në pajisjen tuaj.